Der er vist ikke et øjebliks tvivl om, at vi elsker Christina Klitsgaard på kontoret. Hun er den ukronede dronning af e-mailmarketing, og vi har aldrig hørt nogen tale dårligt om et af hendes kurser eller en af hendes bøger.

Så da jeg fik tilbuddet fra hende om at publicere hendes fire seneste videoer på vores blog, slog jeg til med det samme.

Som altid med Christina er det no nonsens, lige til og fyldt med guldkorn. Her får du fire videoer hver på under 11 minutter, som forklarer dig hvordan du nemmest muligt får endnu mere salg ud af hvert eneste nyhedsbrev du sender.

The following two tabs change content below.
Jeg er medstifter at Ubivox, og jeg har derfor haft fingrene i e-mailmarketing siden 2003.

Til daglig har jeg ansvar for kundeservice og opstart af nye kunder, lige som jeg holder oplæg og foredrag om brugen af vores platform samt om e-mailmarketing generelt.

Jeg er PADI-uddannet Divemaster, så når jeg ikke sidder bag skærmen, ligger jeg ofte under vandet i Lillebælt.

Desuden er jeg kæreste med Mette og far til Bastian og Clara.

Nyeste indlæg af David McNally (se alle)