Jubel på kontoret

Tæt på 70%. Så mange åbner nyhedsbrevet på en mobiltelefon hos en af vores kunder. Derfor er en mobiloptimeret skabelon vigtig, og vores standardskabelon tilpasser sig naturligvis mobiltelefoner automatisk, så du ikke behøver gøre noget særligt for at få et pænt look dér.

Den har dog længe haft en begrænsning, da kun Apples iOS-enheder (iPhone og iPad) har understøttet de teknikker, der bruges til at gøre nyhedsbreve mobiloptimerede, eller responsive, som det også hedder. Google har ganske enkelt ikke understøttet det i hverken Gmail eller deres nye emailklient, Inbox – men det kommer de til nu, og der er jubel på kontoret!

I løbet af september kommer både Inbox og Google til at understøtte teknikkerne til responsive emails, og vi er selvfølgelig klar med en skabelon, der er testet i begge klienter, når opdateringen kommer.

Du kan læse mere på Googles Gmail-blog.

The following two tabs change content below.
Jeg er medstifter at Ubivox, og jeg har derfor haft fingrene i e-mailmarketing siden 2003.

Til daglig har jeg ansvar for kundeservice og opstart af nye kunder, lige som jeg holder oplæg og foredrag om brugen af vores platform samt om e-mailmarketing generelt.

Jeg er PADI-uddannet Divemaster, så når jeg ikke sidder bag skærmen, ligger jeg ofte under vandet i Lillebælt.

Desuden er jeg kæreste med Mette og far til Bastian og Clara.

Nyeste indlæg af David McNally (se alle)