Brug mindre tid på dine nyhedsbreve

Din emailplatform skal gøre dit arbejde nemmere.

Derfor er vores mål at bygge en platform, der kan bruges af alle i organisationen, uanset teknisk niveau. Samtidig skal platformen kunne opfylde alle de behov, du og din organisation har i forbindelse med emailmarketing, nyhedsbreve, kampagner og forløb.

Vores kunder vælger vores løsning, fordi den sparer dem for tid. Nyhedsbreve og kampagner opbygges hurtigt og overskueligt i vores editor, og vi sørger for alt det tekniske, inklusiv optimering til mobiltelefoner.

Men vi giver ikke køb på funktioner, blot fordi vi bygger en brugervenlig platform, og derfor tænker vi vores brugeres behov og handlemønstre ind i alt, vi gør. Det betyder også, at vi kun laver nødvendige visuelle ændringer, så du ikke møder mandag morgen, og mangler en funktion til dagens nyhedsbrev.

Få et overblik over hvad vores platform kan her, eller læs om integration og se vores referencer nedenfor.

Integration med andre systemer

Brugervenlighed er også for teknikere. Derfor har vi valgt at integrere med servicen Zapier, der lader vores platform tale med mere end 700 apps, systemer og platforme.

Det er en god start for mange, men ikke nok for alle. Derfor har vi også et åbent API, som lader teknikere bygge systemer, der sender og modtager information fra Ubivox.

Med mere end 13 års erfaring i udvikling af avancerede løsninger, har vi kunnet bygge integrationsmuligheder, der også sparer dine kolleger for tid.

Læs mere om integrationsmulighederne her, eller se vores referencer og opret en gratis prøvekonto nedenfor.

Et udsnit af vores kunder

Tag ikke vores ord for gode varer

Opret en gratis prøvekonto, og få et indtryk af mulighederne. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om noget, og har du brug for en demonstration over telefonen, klarer vi også det.

Vores priser starter ved DKK 320,- per måned. For det får du op til 14 emails til op til 5.000 kontakter.

Vi har løsninger til virksomheder, webshops, daglige medier og koncerner, og vi har helt sikkert også en løsning til din organisation.

Du kan få et samlet overblik over priserne her, og du kan kontakte os for at få en demonstration her.

Har du brug for et møde, har vi kontor i København K og Odense C, og gode kolleger sidder klar til at høre om behovene i din organisation.