Løsninger til det offentlige

Vi har hjulpet blandt andet Forsvarsministeriet, Finansministeriet, Københavns Kommune, Aarhus Kommune, Odense Kommune, Digitaliseringsstyrelsen, Rådet for Digital Sikkerhed, Fødevarestyrelsen, Rigsrevisionen og Vejdirektoratet med at sende gode e-mails til borgere og interessenter.

Uanset om du repræsenterer en afdeling eller en større, offentlig instans, kan vores løsning gøre dit arbejde nemmere. Har flere afdelinger hos jer behov for at sende e-mails og nyhedsbreve, kan vi tilbyde en samlet løsning til alle afdelinger, med nem afregning.

Vi ringer dig gerne op for at høre mere om jeres behov, og tale om hvilken løsning, der passer lige præcis dig og din afdeling bedst.

Se detaljer
Bliv ringet op
ubi priser fra billede (2)

Email for virksomheder

En brugervenlig og professionel e-mailløsning til dig, der skal sende nyhedsbreve og e-mailmarketing.

Virksomhedsløsningen inkluderer alle de funktioner, du skal bruge til at opsamle modtagere, bygge pæne e-mails, sende dem til dine modtagere og analysere på den medfølgende statistik.

Der er ingen begrænsninger på antallet af brugere, du kan give adgang til kontoen, og med vores API og integration via Zapier kan Ubivox-platformen tale sammen med de fleste systemer. Dermed kan du automatisere mange opgaver, og undgå kedeligt arbejde med at opdatere lister.

Priserne starter ved DKK 360,- for 1.000 modtagere, og du kan sende til dem op til 10 gange om måneden uden ekstra omkostninger.

Se detaljer

Koncerner, butiks- & hotelkæder

Har du behov for flere selvstændige Ubivox-konti, til forskellige afdelinger, kontorer eller butikker, så er en koncernløsning for dig.

Med en koncernløsning kan du, fra en hovedkonto, frit oprette underkonti til de afdelinger, der har behov for at sende nyhedsbreve og e-mailmarketing. Der er ingen datadeling mellem afdelingernes konti, og du styrer hvem, der skal faktureres; hovedkontoen eller underkontoen.

Som administrator får du desuden et introduktionskursus, så du er godt klædt på til at oprette og administrere konti for dine afdelinger. Vi yder naturligvis fri support til alle brugere, også på underkonti.

Se detaljer
Privat email-relæ
kæder
volumen medier

Medier med høj volumen

Sender du oftere end 10 gange per måned til hver modtager, er denne løsning for dig.

Du kan sende dagligt, og vi hjælper naturligvis med et personligt opstartsforløb, så alt det tekniske kommer på plads, inklusiv eget domæne, DKIM, SPF og så videre. Vi hjælper desuden med klargøring af lister og import af modtagere.

Med vores API, samt mulighed for at hente indhold fra eksterne systemer, kan dine daglige udsendelser automatiseres, så du ikke skal bruge ekstra tid på administration i flere forskellige systemer. Vores teknikere hjælper med vejledning i hvordan du bruger disse funktioner.

Halvårligt har du mulighed for personlig evaluering og strategisk rådgivning fra en af vores e-maileksperter, så vi i fællesskab kan sikre, at dit budskab kommer ud bedst muligt.

Se detaljer
Privat email-relæ

Opret en gratis prøvekonto

En prøvekonto har ingen tidsbegrænsning, og giver dig god mulighed for at teste hvordan vores platform fungerer. Du får selvfølgelig fuld support mens du tester, så du ikke starter på bar bund.

Kom godt i gang