Med Ubivox har du en åben e-mailplatform, der kan integreres med jeres interne services

I de fleste tilfælde kommer Ubivox til at fungere som en del af et større hele i din organisation, fx sammen med et større forretningssystem eller kommunikationssystem.

Derfor har vi gjort platformen åben, så andre systemer kan tale med den. Platformen kan tage imod data udefra, men kan også levere data, bl.a. statistikker, til andre systemer.

Vi stræber altid efter at benytte enkle og branche-populære protokoller og åbne integreringsmodeller for at sikre den bredest mulig understøttelse til jeres systemer.

Se liste med udvalgte integrationer her.

samlet software

Har du behov for en specialintegration?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning for jer – præcis som vi har gjort i de 4 nedenstående eksempler. En indledende samtale om jeres behov er selvfølgelig gratis.

Book et møde

Søfartsstyrelsen
– skabelon sikrer levering af kritisk kommunikation

Ønske til integration: Søfartsstyrelsen har pligt til at levere data til søfarerne én gang om ugen (herunder opdaterede søkort). Udfordringen er dog, at man som udgangspunkt ikke kan vedhæfte filer, når man sender nyhedsbreve gennem Ubivox – ligesom i de fleste andre platforme. Det vil nemlig have stor negativ indflydelse på leveringen af e-mails sendt fra vores platform generelt.

Løsning: Søfartsstyrelsen har fået en specialskabelon, hvor de kan linke til forskellige vedhæftninger. Helt konkret går systemet ind og ser på hver enkelt modtager, og sender én e-mail ad gangen – dermed kan vedhæftningen komme med, fordi e-mailen ikke udsendes i en stor mængde ”bulk mails”.

Resultat: Søfartsstyrelsen har mulighed for at sende de kritiske informationer ud til søfarerne – som de har pligt til.

søfartsstyrelsem logo sort

WWF – integration til Donorfy* sikrer relevant data

Ønske til integration: At få adgang til data fra fundraising CRM’et, Donorfy, med henblik på at kunne lave segmenterede budskaber til de individuelle donorer.

Løsning: Vi har opsat et API med datatilstrømning fra Donorfy til Ubivox. Hver kampagne har sin egen liste med donorer i Donorfy – hver gang en ny donor tilføjes, tilføjes vedkommende samtidig til den rette liste i Ubivox.

Resultat: WWF kan lave segmenterede budskaber til donorer ud fra de kampagner, de støtter.

*Integrationen til Donorfy er tilgængelig for alle, der bruger platformen. Kontakt os, hvis du bruger Donorfy og vil høre mere.  

wwf logo sort

Erhvervsstyrelsen
– notifikationer om vigtige ændringer i vejledninger

Ønske til integration: At kunne give relevante personer besked om ændringer i vejledninger, så de kan forholde sig til dem med det samme.

Løsning: Vi har opsat en integration, der gør at Ubivox trækker data fra Erhvervsstyrelsen feed på hjemmesiden. Når der sker ændringer på den pågældende side, vil modtagere, der er tilknyttet listen, automatisk få besked om en ændring.

Resultat: Modtageren skal blot trykke på en klokke under vejledninger, der er relevante for dem. Når de har gjort det, og udfyldt kontaktinformationer, får de derefter helt automatisk besked om ændringer i den pågældende vejledning. Det giver dem mulighed for at kunne reagere på ændringerne så hurtigt som muligt.

erhvervsstyrelsen logo sort

Folkeskolen.dk
– automatiske nyhedsbreve baseret på artikler fra feedet

Ønske til integration: At kunne sende relevante artikler baseret på modtagerens interesser.

Løsning: Vi har opsat et API, der først og fremmest gør, at artikler fra feedet på hjemmesiden indsættes automatisk. Derudover har modtageren mulighed for selv at vælge interesser. Alle artikler markeres nemlig med forskellige tags, der samtidig er koblet op på de individuelle modtagere alt efter deres valg af interesser.

Resultat: Modtageren vælger selv, hvad de vil modtage indhold omkring. Integrationen sørger derefter for, at det sker helt automatisk.

folkeskolen fagblad logo sort

Har du brug for en integration, som en af dem vi har lavet for
Søfartsstyrelsen, WWF, Erhvervsstyrelsen og Folkeskolen.dk?

Lad os sammen få afdækket jeres behov.

Book et møde

API, web hooks, data feeds & integrationer til over 1000 systemer

Ved hjælp af særlige integrationer har du mulighed for at koble Ubivox e-mailplatformen sammen med både din virksomheds egne interne services og mere end 1000 eksterne online services.

fælles webgo basicshopify logo sort
facebook logo sortwordpress logo sortumbraco logo sort
limbo city logo sort (1)gmail logo sortwoocommerce logo 2
magento logo sortzapier logo sortdrupal logo sort

Har du spørgsmål til en konkret integration?

Vi tilbyder også en online demonstration af funktionerne i vores platform, ligesom vi gerne demonstrerer hvordan vores integrationer kan fungere i jeres system.

Kontakt os