Selvgjort er velgjort

Ubivox emailplatformen er en kontinuerlig evolution af en oprindelig simpel idé om at gøre email-kommunikation nemmere for virksomheder ved hjælp af teknologi.

Vi har altid troet på at det bedste produkt opstår når man kontrollerer og bygger sine software komponenter og services selv. Derfor outsourcer vi aldrig driftkritisk udvikling til 3. part, vi bygger selv vores infrastruktur og de datacentre og netværksvirksomheder vi samarbejde med er nøje udvalgte.

Vores udviklingsafdeling er lokaliseret i Danmark og består primært af fastansatte medarbejdere, og driftspersonel.

Vi tror på at den bedste kombination af software, udvikling og drift til at løse en given udfordring, opnåes igennem kommunikation mellem mennesker, løbende justeringer igennem test, og ikke mindst velovervejede beslutninger baseret på erfaringer.

Vores erfaringer har lært os at teknologi sjældent bliver bedre, jo flere kokke der arbejder på de samme ting, og rent faktisk heller ikke hurtigere færdig. Derimod kræver det i stedet tid, fokus på behov og konsekvenser, arkitektur og ikke mindst kontinuitet.

Driftstatus

Enhver kompliceret teknisk installation kan opleve problemer en gang imellem. Vi overvåger løbende vores infrastruktur og hele platformen på en lang række parametrer.

På vores driftsside kan I altid følge med i evt. aktuelle problemer med platformen og der er mulighed for at abonnere på drift-information bl.a. via email, SMS og Web Hooks.

Se driftsstatus

Sikkerhed

Sikkerhed er altid vores primære fokus i udviklingen af vores platform.

Sådan sikrer vi platformen

Infrastruktur

En stabil infrastruktur gør at I slet ikke bemærker den er der.

Se vores infrastruktur

SMTP-relæer & overvågning

Sikker levering af millioner daglige mails, kræver automatiserede systemer og nøje overvågning.

Sådan overvåger vi jeres mails