Gør dit arbejde lettere

Hos Ubivox stræber vi altid efter at forbedre vores system og forbedre oplevelsen for vores kunder. På det seneste har vi arbejdet på at lave flere eksempler på e-mail-skabeloner, ikke kun for at gøre dem smukkere og nemmere at arbejde i, men også for at gøre det nemmere for jer, vores kunder.

Herunder præsenterer vi 8 æstestiske skabeloner, hvor I blot sender os logo og tekst info og så får en en færdig skabelonen ind på kontoen. Voila!

skabelon 1

Tema: Byen

Denne skabelon er lavet til informative og redaktionelle nyhedsbreve. Det passer perfekt til månedlige eller ugentlige nyhedsbreve, som er beregnet til at kommunikere med dine abonnenter.

Udover design til sidehoved og sidefod indeholder denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblokke, CTA-knapper samt en blok med 3 celler med billedelementer og tekst nedenunder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 2

Tema: Sommer

Denne skabelon er lavet til redaktionelle nyhedsbreve, hvor du ønsker at vise kommende begivenheder.

Udover design til sidehoved og sidefod indeholder denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblokke, CTA-knapper samt en blok med 2 celler med billedelementer og tekst nedenunder, som passer meget godt, hvis du har en blog eller nyheder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 3

Tema: Firma nyheder

Denne skabelon er lavet til informative og redaktionelle nyhedsbreve. Det er perfekt til månedlige eller ugentlige nyhedsbreve, der er beregnet til at kommunikere med din virksomheds følgere.

Ud over sidehovedet med et personligt billede og sidefodsdesign inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblokke med en liste over nyheder, CTA-knapper og en 3-celler blok med billedelementer og tekst nedenunder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 4 begivenheder

Tema: Begivenheder

Denne skabelon er lavet til virksomheder, hvis primære fokus er events. Den er perfekt til kommunikation og invitation til at tilmelde dig eller købe billetter.

Ud over design til sidehoved og sidefod inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblokke med en liste over begivenheder, CTA-knapper og en 2-cellet blok med billedelementer og tekst nedenunder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 5 forretning

Tema: Forretning

Denne skabelon er lavet til virksomheder. Det er perfekt til kommunikation og redaktionelle e-mails.

Ud over design til sidehoved og sidefod inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, teksttunge blokke, CTA-knapper, en blok med citat og en 2-cellet blok med billedelementer og tekst nedenunder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 6 kategori

Tema: Kategori

Denne skabelon er lavet til virksomheder, der fokuserer på blogartikler. Det er perfekt til kommunikation og redaktionelle e-mails.

Ud over design til sidehoved og sidefod inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, teksttunge blokke, CTA-knapper og en 2-cellers kategoriblok med billedelementer og tekst nedenunder.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 7 produkter black friday

Tema: E-commerce
Black Friday

Denne skabelon er lavet til virksomheder, der sælger fysiske produkter. Det er perfekt til e-handel til Black Friday-tema.

Ud over design til sidehoved og sidefod inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblok, CTA-knapper, produktvisning og en 2-cellers kategoriblok med billedelementer og en CTA-knap.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

skabelon 6 kategori

Tema: E-commerce
Udsalg

Denne skabelon er lavet til virksomheder, der sælger fysiske produkter. Det er perfekt til e-handel, der gerne vil fokusere på for eksempel et salgstema.

Ud over design til sidehoved og sidefod inkluderer denne skabelon et billede i fuld bredde, tekstblok, CTA-knapper, produktvisning, CTA-knapper med størrelser og en blok med billeder på sociale medier.

Se e-mail skabelon i browser

2.500,-

Interesseret? Bestil en af den 8 nye e-mail skabeloner i dag

Send os en e-mail med skabelonnavnet. Så sørger vi for, at skabelonen bliver oprettet på din konto.

BESTIL SKABELON HER

Har du ikke en konto hos Ubivox?

Hvis du har ikke prøvet Ubivox, så kom godt i gang hos os. Hos Ubivox udvikler vi én samlet nyhedsbrevsløsning til at skrive, designe og sende e-mails nemmere og bedre.

Vores tilbud er naturligvis uforpligtende.

PRØV UBIVOX GRATIS