For redaktøren
For lederen
For juristen
For teknikeren

Vi giver dig mere tid

Tid til at skrive det indhold, du brænder for, uden at skulle tænke på teknik, design og data.

Vores ultra enkle editor giver dig kontrol over indhold, mens designet på dine e-mails tilpasses dine behov.

Ingen låste skabeloner, ingen krav om en hvis mængde indhold, men fuld fleksiblitet, mens designmanualen stadig overholdes.

Screenshot 2021 01 19 At 00.02.05

Brugervenlig editor

Konservativ. På grænsen til det kedelige. Men fokuseret på, at gøre dit arbejde med dine nyhedsbreve så effektivt som muligt.

Vores editor er bygget med fokus på indhold, og vores skabeloner håndterer designet for dig. Dermed skal du kun tænke på, at skrive dit allerbedste indhold. Resten sørger vi for.

Vil du have den bedst mulige start, tilbyder vi selvfølgelig undervisning – i editoren og i hele systemet.

Nul rod

Vores filosofi er enkel. Der skal ikke være rod. Dine arbejdsopgaver skal ikke forstyrres af vores lyst til at fremvise alle de ting, vi kan.

Det betyder, at langt de fleste dagligdags opgaver kan klares direkte fra vores dashboard – med ganske få klik. Og det betyder, at vi ikke opdaterer interfacet, bare fordi vi kan.

Dermed er der ingen ubehagelige overraskelser, når du logger på. Knapperne sidder hvor de skal.

Det skal se godt ud!

Godt indhold formidles bedst i pæne rammer.

Derfor bygger vi en skabelon til lige præcis dit behov. Vi overholder jeres designlinjer, og bruger vores mange års erfaring til at bygge en skabelon, der har fokus på indhold, og ser godt ud, uanset om det åbnes på mobiltelefonen eller computeren.

Og fordi vi bygger fra ende til anden, kan vi skræddersy editoren til dit behov. Du kan selv vælge de elementer, du vil bygge dine nyhedsbreve af, så din arbejdsproces bliver så hurtig og enkel som muligt.

Vi kan oven i købet automatisere dele af dit arbejde. Vi kan hente de vigtigste elementer fra nyhedssektionen på jeres website, så du blot skal tjekke, at alt ser rigtigt ud, og trykke på send-knappen.

Hold budgettet

Gennemskuelige priser, ingen skjulte omkostninger, frit valg mellem månedlig og årlig afregning, og vi tilpasser selvfølgelig fakturaperioden til dit budgetår.

Er dine kolleger også interesserede i en nyhedsbrevsløsning? Vores løsning kan tilpasses jeres organisationsstruktur med nem fakturering og fuld kontrol over data. Det vil vi meget gerne fortælle mere om – så lad os ringe dig op.

Råd og vejledning

Vi har arbejdet med nyhedsbreve og kommunikation via e-mail i mere end 17 år.

Så, vil du gerne have mere ud af din kommunikation, står vi til rådighed. Vi rådgiver og hjælper dig på vej, så du sparer tid og energi. Dine modtagere bliver gladere, og du bliver gladere.

Og vores statistik dokumenterer naturligvis dit gode arbejde.

Lad os tale sammen om mulighederne

Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis at få vores forslag til hvilken løsning der kan gøre jeres dagligdag nemmere.

Ring mig op