Foredrag og oplæg

Vi tilbyder at holde foredrag og oplæg til dit arrangement. Om du har brug for en halv times introduktion til e-mailmarketing og nyhedsbreve, eller en detaljeret gennemgang af fordele og ulemper ved denne markedsføringskanal, kan vi uden tvivl hjælpe.

Gennem vores samarbejde med Ivækst har vi fået mulighed for at holde oplæg til Succes Online Summit, et arrangement Ivækst holder flere gange årligt i samarbejde med Google, FDIH, Dansk Industri og IT-Branchen.

Desuden samarbejder vi med IBIZ-Center via Teknologisk Institut, og her holder vi årligt flere oplæg om fordelene og faldgruberne ved e-mailmarketing.

Det har givet os god erfaring med at holde foredrag for alt fra 15 til 800 mennesker.

Kontakt os og fortæl om dit arrangement

Rådgivning & email-strategi

Er du nået til det punkt i din e-mailmarkedsføring, hvor du gerne vil lidt mere?

For at kunne udvikle en fleksibel og god e-mailplatform holder vi os selvfølgelig også opdateret på hvad der rører sig indenfor markedsføring, både i forhold til e-mail, men også i forhold til sociale medier, online handel, søgemaskineoptimering, betalt annoncering og meget andet.

Desuden har vi, med mere end 14 års erfaring i branchen, set det meste, og det giver os en viden, du ikke finder andre steder i Danmark.

Denne erfaring og viden stiller vi gerne til jeres rådighed.

Vi har hjulpet kunder med vores input til deres e-mailstrategi, kommunikationsform, design og opbygning, indsamling af adresser og meget andet. Vi har både fungeret som den udefrakommende konsulent, som prikker til virksomhedens “sådan plejer vi at gøre”-tilgang, ligesom vi har fungeret som samarbejdspartner for kommunikationsafdelingen, som har brugt os som hotline i forbindelse med tvivlsspørgsmål.

Vi har desuden erfaring fra både det offentlige og private, og har hjulpet blandt andet Københavns Kommune, Vejdirektoratet og Magistrenes A-kasse med at forbedre deres kommunikation via email.

Du behøver selvfølgelig ikke bruge vores e-mailplatform for at kunne få noget ud af en session.

Kontakt os og hør mere om mulighederne