Spy pixels addon

En Spy Pixel er et skjult billede, der rapporterer til nyhedsbrevssystemet, når en e-mail åbnes. Dermed kan nyhedsbrevssystemet registrere, når en modtager åbner en e-mail, og præsentere det i statistikken for et nyhedsbrev.

Det kan skabe problemer ift. jeres samtykker, hvis ikke I har oplyst, via jeres Privacy Policy eller lignende ved tilmelding, hvordan I bruger Spy Pixels og den statistiske data herfra til modtagerne. Datatilsynet mener i disse tilfælde, at man skal ud at indhente samtykke på ny, for at måtte bruge denne data.

Du kan læse mere om problematikken i vores blog.

Derfor har vi i Ubivox udviklet to forskellige addons, der løser Spy Pixel ‘problematikken’.

No stats fjerner alt statistik og tracking.

Prisen er DKK 3.600,- i implementering og DKK 100,-  per løbende 30 dage.

Generisk statistik viser ikke personhenførbar data i statistikken, hvilket naturligt fjerner en række statistik og segmenteringsmuligheder, men det giver jer et indblik i jeres åbning og klikrater, og sørger for at I stadig kan se dette, samtidig med at I er GDPR-compliant.

Prisen er DKK 1.200,- for implementering og opsætning på jeres konto og DKK 150,- per løbende 30 dage.

TLS-kryptering addon

Fra den 1. juli 2024 skal statslige myndigheder sikre overholdelse af en række nye minimumskrav til deres it-sikkerhed.

Grundet de seneste tekniske minimumskrav for offentlige instanser, herunder hvilken kryptering man som offentligt myndighed sender igennem, vil vi gerne tilbyde jer vores TLS-addon.

Hvad er et TLS-addon?

Vores TLS-addon sikrer, at offentlige instanser udelukkende sender e-mails med minimum TLS 1.2-kryptering. Det er et krav, at alle offentlige instanser skal sende krypterede e-mails, så man minimerer risikoen for, at borgeres data falder i de forkertes hænder.

Der er dog flere fordele ved vores TLS-addon.

Kunder der gør brug af vores TLS-addon, sender udelukkende fra servere delt med andre afsendere med samme addon. Dermed er det kun afsendere, som vi manuelt har godkendt og verificeret. Det højner kvaliteten af de e-mails der sendes, og dermed leveringssikkerheden.

Derudover er den krypterede trafik separeret ud på specifikke servere hos os. Det betyder, at vi kan tilbyde en SPF-opsætning, der kun inkluderer de specifikke servere, der sendes ud fra. Dermed kan jeres SPF-opsætning optimeres med så få servere som muligt.

Hvorfor bruge et addon?

Ubivox systemet sender som standard med lavere TLS kryptering, end de tekniske minimums krav.

Det skyldes bl.a. at mange af vores andre kunder ikke har dette behov. Ved en højere kryptering, vil man, såfremt man sender til e-mailsystemer der ikke understøtter f.eks. 1.2 krypteringen, få flere e-mail bounces.

Med et TLS-addon sikrer man i så fald, at e-mailen ikke leveres, da de tekniske minimumskrav ikke er opfyldt hos modtagerens e-mailsystem og derfor ikke er krypteret tilstrækkeligt efter de nye tekniske minimumskrav.

Du kan læse mere om de tekniske krav til kryptering her.

Kontakt os og få en snak om mulighederne

Hvis I vil bestille et addon til din platform, eller ønsker at høre mere, så kontakt kundeservice.

Kontakt os