Kom godt i gang med Ubivox

Netop nu kan du, helt uden beregning, få en demo af vores platform. Udfyld vores “Ring mig op”-formular, så kontakter vi dig op, og giver en gennemgang af de vigtigste funktioner.

Inden I beslutter jer for om vores email-platform er noget for jer har I mulighed for at prøve den gratis, uden tidsbegrænsning.

Prøvekontoen svarer til en virksomheds-konto og alt funktionalitet er tilgængelig. Der kan dog af sikkerhedshensyn højest sendes til 50 modtagere pr. gang.

Når I føler jer overbevist om at platformen lever op til jeres behov, kan I konvertere prøvekontoen til en fuld funktionel konto uden at miste jeres opsætning og data.

Ved at oprette en konto bekræfter I også at ville overholde vores privatlivspolitik, anti-spam-politik og vores forretningsbetingelser.

Skulle der opstå nogen spørgsmål, kan I altid stille os dem ved at benytte den indbyggede beskedfunktion i platformen.

God fornøjelse.

Ring mig op

Har du ikke tid til at teste om platformen løser jeres email-udfordringer, så bed os om at ringe jer op og så finder vi svaret sammen.

Ring mig op

Ofte stillede spørgsmål

Kan vi teste store forsendelser, f.eks. til 50.000 modtagere?

Desværre ikke. Af sikkerheds- og leveringsmæssige hensyn laver vi ikke den slags “test” på platformen, uden at have kontrolleret modtagerdata grundigt.

Det er omkostningstungt og en del af det I betaler for når I opretter en betalende konto.

Forpligter jeg mig til at betale noget ved at oprette en prøvekonto?

Nej, på ingen måde. En prøvekonto er helt gratis og I kan have den så længe der er brug for det.

Det eneste I forpligter jer til er at overholde vores forretningsbetingelser og regler for acceptabel brug.

Kan jeg få hjælp til at finde ud af hvordan systemet virker?

Ja. Vi har en række forskellige muligheder for undervisning, og vi giver også gerne en online-gennemgang af systemet.

Kontakt supporten for nærmere information.

Bliver jeg ringet op i tide og utide af sælgere?

Nej. Vi tillader os dog at kontakte dig, som regel via det interne beskedsystem eller email, for at høre hvordan det går og om I har brug for hjælp til at beslutte jer.

Vi respekterer altid et “nej tak, ikke flere henvendelser”.

Læs vores seneste nyheder og blogindlæg

103, 2024

Guide til Gmails 2024 retningslinjer

By |1. marts 2024|Categories: Blog|0 Comments

Hvis du har læst diverse tips & tricks til e-mails og nyhedsbreve i 2024, har du formentlig læst noget om, at Gmail (og Yahoo) har planer om at komme spam til livs i år.Helt konkret introducerede Gmail 3 nye tiltag, der trådte i kraft i februar 2024 – de har fået titlen ”Protections for a safer, less spammy inbox”.Hvem gælder [...]

103, 2024

10 fede features i Ubivox

By |1. marts 2024|Categories: Blog|0 Comments

10 features, der gør det nemmere at lave nyhedsbreve med Ubivox Når du skal vælge den rigtige e-mailplatform til at sende nyhedsbreve, kan markedet virke som lidt af en jungle. Antallet af platforme er stigende, og derfor kan det være svært at adskille dem og de forskellige muligheder fra hinanden. For at give dig en bedre forståelse af helt [...]

103, 2024

WWF case

By |1. marts 2024|Categories: Blog|0 Comments

Sådan bruger WWF Verdensnaturfonden Danmark nyhedsbreve til at skabe opmærksomhed om naturens udfordringer og øge donationer WWF er verdens største uafhængige naturorganisation. Den danske nationalafdeling blev grundlagt i 1972 af H.K.H. Prins Henrik. I dag tæller WWF Danmark ca. 80 ansatte, der hver dag arbejder mod deres fælles mål: At redde naturen og de vilde dyr – og [...]