Knyt dit eget domæne til din Ubivox-konto for at sikre din branding.

Med en ny feature vi lancerede i juli måned kan du nu i højere grad sikre din branding i de emails, du sender via Ubivox.

En Ubivox-konto får automatisk et domæne tilknyttet, f.eks. mit-firma.clients.ubivox.com. Når en modtager klikker på et link i dit nyhedsbrev, sender vi hende forbi vores system, så vi kan registrere klikket til statistikformål, og det betyder, at links i dit nyhedsbrev vil pege på dit domæne.

Dermed optræder vores navn i dine emails, og det har vi længe haft et ønske om at ændre, så vores kunder selv kan vælge præcis det domæne, de ønsker at bruge i deres emails. En udfordring har dog været, at vi gør brug af SSL/HTTPS (kryptering af al kommunikation mellem vores og vores brugeres systemer), og det gør det teknisk sværere at lade vores kunder vælge domæne frit.

Udfordringen har vi løst ved at oprette et SSL-certifikat på vegne af alle kunder, der vælger at knytte deres eget domæne til deres konto hos os. Det gør vi automatisk via LetsEncrypt, og det betyder, at vi kan tilbyde denne funktion kvit og frit til alle kunder.

Er du interesseret i DMARC-alignment i dine emails, gør denne funktion det også muligt. Sender du DMARC-aligned emails, mindsker du risikoen for phishingforsøg.

Vi er meget stolte af vores nye funktion, og vi giver dig gerne en demonstration af hvordan den virker. Du kan fange os på livechatten for at aftale nærmere.

Du kan læse om hvordan du sætter dit eget domæne op hos os her, og du kan selvfølgelig også blot skrive til os via chatdialogen nederst til højre, hvis du ønsker vi sætter det op for dig.

The following two tabs change content below.
Jeg er medstifter at Ubivox, og jeg har derfor haft fingrene i e-mailmarketing siden 2003.

Til daglig har jeg ansvar for kundeservice og opstart af nye kunder, lige som jeg holder oplæg og foredrag om brugen af vores platform samt om e-mailmarketing generelt.

Jeg er PADI-uddannet Divemaster, så når jeg ikke sidder bag skærmen, ligger jeg ofte under vandet i Lillebælt.

Desuden er jeg kæreste med Mette og far til Bastian og Clara.

Nyeste indlæg af David McNally (se alle)